newsletter-logo
newsletter-close

Le Bare 2010

  • previous production
  • next production

Le Bare City Parties

Nog nooit van Le Bare gehoord? Dan zat u de laatste maanden gegarandeerd op een andere planeet. Voor een keer zijn trendwatchers, recensenten en wetenschappers unaniem: dit is ontegensprekelijk een uniek en revolutionair product.


‘Dé uitvinding sinds de gloeilamp’ (The New York Designer)


‘Le Bare, een buis vol leven’ (Le Monde des Nouveautés)


Voor 20 miljoen klanten in Azië en Amerika is Le Bare vandaag al een trouwe partner boordevol energie, steun en gezondheid. De op het eerste zicht banale plastiek koker is dan ook veel meer dan een trendy gebruiksvoorwerp met 138 toepassingen. Tijdens deze exclusieve productvoorstelling krijgt u het boeiende verhaal in al zijn details. Een blik achter de schermen, een wervelende productpresentatie en een afsluitende receptie.

Dat u zal genieten van dit unieke en warme verhaal staat nu al vast, of u ook intekent op het verleidelijke businessaanbod hangt volledig af van uzelf. Een onvergetelijk spektakel zonder aankoopverplichting.

“De partners achter het succesvolle Frietmakerij Berghmans, Theater Stap en Aksident, nemen met dit nieuwe project weer een stevige optie op een Medaille d’or in 2010.” (Paul Deraet, Trends-Watcher )

tijdlijn

In juli 2010 werd Le Bare voorgesteld met 6 voorstellingen te Borgerhout. In oktober 2010 volgden 2 voorstellingen in Turnhout. Een herwerkte versie speelde in juli 2011 twaalf dagen op de Zomer van Antwerpen.

 

credits

Samenwerking tussen Theater Stap en Aksident
Concept, scenario, regie, productie: Herman Verbruggen, Jan Hongenaert, Erick Clauwens
Filip Lenaerts: film
Wim Scheyltjens: camera
Steven Reymer: animatiefilm
Louis Jongeneelen: fotografie
Jelle Verlinden: techniek
Yasmine Janssens: lay-out
Wim Aerts: IT

Met:

Annika Serong

Ann Dockx

Liesbeth De Hertogh (vervanger)

Seppe Fourneau

Jan Goris

Peter Janssens

Els Laenen

Pieter Lavrijssen

Katrien Lingier

Leen Teunkens

Rik Van Raak

Gert Wellens

 

Frank De Winne Sonja Kimpen Annemie Struyf Nicole en Hugo