newsletter-logo
newsletter-close

Roadburg - Don't lose your luster videoclip met een troep stappers

  • previous production
  • next production

Roadburg (finalist Humo's Rock Rally 2008) liet begin dit jaar zijn debuutalbum 'Raise Cain' op de wereld los. Met hun singles "Instant Flowers" en later met "Sequences Of Small Town Kings" stonden zij al een tijdlang in de belangstelling. Hoog tijd om nog maar eens een pareltje aan het grote publiek voor te schotelen... "Dont Lose Your Luster"
Dont Lose Your Luster voorziet ook een unieke videoclip naar een oorspronkelijk idee van Felix van Groeningen (regisseur van 'De helaasheid der dingen', 'Dagen zonder lief', 'Steve + Sky',...).
Een uniek concept waarbij de mensen van het theatergezelschap Stap  samen met de band de hoofdrol spelen. Dit gezelschap geniet een unieke positie binnen het theatercircuit dankzij hun producties waarin mensen met een mentale handicap centraal staan! Op donderdag 30 september brengen de mensen van Stap een fijn staaltje acteerwerk  en een grote dosis authenticiteit. Enige vrouwelijke rol wordt vertolkt door actrice Gert Portael, bekend uit de Vlaamse theater-en televisiewereld.

credits

Regie: Jozefien Scheepers

Regie assistent: Caroline Andries

Concept: Felix Van Groeningen

Camera: Tim Vanroose

Camera assistent: Jonathan Scarlino

Montage & grading: Tom Denoyette

Cast:

- Gert Portael (vrouwelijke bestuurder)

- Theater Stap:

Guy Dirken

Seppe Fourneau

Peter Janssens

Jan Goris

Pieter Lavryssen

Luc Loots

Peter Van Lommel

Rik Van Raak

Marc Wagemans

Gert Wellens
- Roadburg:

Smeets Arnout

Smeets Siegfried

Vandeputte Arnaud

Verhaeghe Laurens

Vaninbroekx Thibault