newsletter-logo
newsletter-close

voor ze verdwijnen 2024

  • previous production
  • next production

Wetenschappers staan versteld: in beschermd natuurgebied is een kolonie van de bijna uitgestorven Homo Parvalis Punctuum is gevonden. Een kleine mensachtige soort met puntige muts, ook wel bekend als de Kabouter. Een uiterst zeldzame ontdekking!

 

Dankzij de revolutionaire technieken van professor dr.h.c. R. Fedyk, is het nu ook voor u mogelijk om dit bijzondere en vreedzame volkje in zijn natuurlijke habitat te bestuderen. Een spectrometrisch veld, dat zich bevindt tussen u en de leefwereld van de kabouters, zorgt ervoor dat u onopgemerkt blijft. De zogenaamde ‘Parva Detector’ spoort kabouters op en werkt als het ware als een vergrootglas. Een vergroting tot wel 187% stelt u in staat de gemeenschap optimaal en ongegeneerd te observeren.

 

Disclaimer

Uit onderzoek blijkt dat de Kabouter telkens rond hetzelfde tijdstip verschijnt. Behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst. Hou er ook rekening mee dat de natuur onvoorspelbaar en wreed kan zijn. Deelname van kinderen jonger dan 11 jaar raden we daarom ten zeerste af.

 

Samenwerking

Vanwege een gezamenlijke fascinatie voor deze nieuw ontdekte soort, werkt Theater Stap voor deze expeditie samen met Het Houten Huis: het beeldend muziektheater gezelschap uit Groningen.

 

 


Wacht niet langer en vergroot uw blik op de Kabouter, en soort waar de mens nog veel van kan leren. Boek nu deze unieke expeditie naar het reservaat!

 

speellijst